ЗДРАВНИ ВЕСТИ

Докторите потвърдиха:

Масленият
магнезий работи

Използват го при мускулни крампи и травми, депресия и кардиологични смущения

Лекари от различни специалности се обединиха и избраха своя фаворит. Сблъсквали се с какво ли не в своята практика, те са категорични – масленият магнезий ефективно се справя с мускулните крампи и с някои кардиологични смущения, съдейства за по-ефективния контрол на кръвната захар и за облекчаване неприятните симптоми при полиневропатия, а при физически активните хора намалява мускулната треска и опасността от травми.

Благодарение на маслената си формула специалната разработка, известна у нас с името MagCombo, се усвоява много добре от организма и работи изключително ефективно. Зад ефикасността на MagCombo застанаха и препатили, които в негово лице виждат силен коз срещу много болежки.

КРАМПИ? НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ

КРАМПИ? НЕ ИМ СЕ ДАВАЙТЕ

Дали заради напрегнатото ежедневие или заради ниското качество на храната, а може би и заради двете, оплакванията от отпадналост, безсъние, крампи и изтръпвания зачестили в кабинета на общопрактикуващия лекар от Бургас д-р Стела Янкова. За преборването им тя открила сигурен помощник в лицето на MagCombo. Той спечелил доверието ѝ не само заради изключителното си качество, а защото с него тя постига най-важното – доброто здраве на пациентите.

MagCombo е ефективен при крампи и безсъние

Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

MagCombo е ефективен при крампи и безсъние

Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той се отличава сред останалите продукти със своето високо съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagCombo повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagCombo, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно.
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

MagCombo е ефективен срещу крампи

Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

MagCombo е ефективен срещу крампи

Крампите са едно от най-често срещаните оплаквания, а най-лесната и бърза стъпка, която може да предприеме всеки, е да си набави незабавно магнезий. За целта препоръчвам прием на хранителни добавки. В моята практика изключително добри резултати постигам с MagCombo (Магнезий комплекс). Той съдържа високи дози чист магнезий и се усвоява пълноценно от тялото. Експертно формулираният му състав, където са комбинирани високо концентрирано количество магнезий и витамини от група В, категорично осигурява положителен ефект и облекчение. Препоръчвам MagCombo на моите пациенти, защото е подходящ при широк спектър неврологични състояния – плексит и радикулит, крампи, полиневропатия, диабет тип 2 (за контрол на електролитния баланс), отслабена чувствителност в крайниците и т.н.
Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Именно от крампите успяла да се отърве варненката Мария Василева, която открила своя спасител в лицето на MagCombo. Справила се веднъж с мъчителните спазми, тя отново се радва на пълноценен живот.

С MagCombo се чувствам прекрасно

Мария Василева, 31 год., Варна

С MagCombo се чувствам прекрасно

Поради болки във врата, коленете и едната ръка и сериозни проблеми с кръста посещавам рехабилитация. Заедно с всички тези неща ми се появиха и крампи. Терапевтът ми препоръча незабавно да започна да пия магнезий.

Досега не бях приемала магнезий, но след като проучих какво се предлага, аз се спрях на MagCombo. Вече 7 месеца го пия без прекъсване и спокойно мога да заявя, че съм направила правилния избор. Крампите изчезнаха и се чувствам много добре. Доволна съм и го препоръчвам от все сърце.
Мария Василева, 31 год., Варна

СЪРЦЕТО РАБОТИ КАТО ЧАСОВНИК

СЪРЦЕТО РАБОТИ КАТО ЧАСОВНИК

За никому не е тайна колко важен орган е сърцето. А замисляли ли сте се какво всъщност е то? Сърцето е най-силният мускул в нашето тяло, а „работните му смени“ са 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Натоварване, което лесно може да извади извън строя дори най-добрата машина.

Затова, за да издържи на натоварването и да не ни предаде, сърцето се нуждае от ежедневна подкрепа. Като експертно средство, което поддържа нормалния сърдечен ритъм и спомага за ефективен контрол на кръвното налягане, специалистите единодушно посочват магнезия. Давайки ежедневно високи дози чист магнезий, MagCombo е надежден съюзник в ръцете на специалистите. В качествата му се е уверил и столичният кардиолог д-р Васил Колев, чиято клинична практика недвусмислено е потвърдила, че на MagCombo може да се има доверие.

MagCombo подкрепя най-натоварения мускул – сърцето

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

MagCombo подкрепя най-натоварения мускул – сърцето

Магнезият е елементът с най-осезаемо и важно участие в ензимните процеси на тялото ни и е кофактор в над 300 ензимни реакции. Той се смята за невероятно значим за поддържането на общото ни здраве, за превенция на редица сериозни заболявания, както и за лечение на вече зародили се такива. Основната роля на магнезия е да се грижи за равновесието на нервната и мускулната система. А най-силният и същевременно най-натовареният с работа мускул в нашето тяло е сърцето.

Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените болници в страната бих казал, че изборът на добър магнезиев продукт е първото условие за ефективна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характеристики и отчетените положителни ефекти върху пациенти, аз препоръчвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той доставя концентрирано количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в много голяма степен. Използвам успешно MagCombo в терапевтични схеми за регулиране на сърдечния ритъм, както и за подобряване контрола на хипертонията (високото кръвно) и наблюдавам добри резултати. Препоръчаният прием от само 1 капсула MagCombo на ден улеснява пациентите. Те се чувстват добре и са доволни.
Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

ПОДСИЛВА ИМУНИТЕТА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

Изправени лице в лице с всякакви вируси и заплахи през годината, имунитетът ни е подложен на сериозно изпитание. Доказал неведнъж своята ефективност както пред лекари от различни сфери на медицината, така и пред вече изпиталите на свой гръб тежестта на последствията от магнезиевия недоимък, като първа помощ в кризисната за здравето ситуация се посочва специалният магнезиев комплекс – MagCombo. Комбинирал в себе си концентрирано количество чист магнезий плюс комплекс от най-важните за добрия имунитет витамини от група В и витамин С, дозирани в съответствие със здравните нужди на българина, той не само повишава устойчивостта на организма, но е и достатъчно мощно оръжие за отблъскване на болестотворните заплахи на два фронта едновременно.

MagCombo облекчава неврологичната болка и укрепва имунитета

Д-р Гергана Стефанова, невролог, Поликлиника „ Изток“, Перник

MagCombo облекчава неврологичната болка и укрепва имунитета

Неврологичните заболявания са широк спектър, но повечето имат една обща черта – силната болка. Ежедневната болка е мъчение за пациента и води до изтощаване на целия организъм – психика, имунна система. Затова не е случайно, че тези лица са емоционално лабилни, появява се безсъние, стават податливи на разболяване дори при най-малките промени във времето. Много често страдат и от болезнени мускулни крампи. За да бъдем в помощ на нашите пациенти, ние, невролозите, трябва да подхождаме комплексно към терапията и не само да овладяваме симптоматиката на основното заболяване, а да поддържаме целия организъм здрав. За целта аз използвам специалния комплекс MagCombo (течност в специална капсула, произведен по технологията LICAPS™ за предварително разтваряне и безкислородно запечатване на течни вещества в твърди желатинова капсули), който представлява комбинация от чист магнезий в най-оптимални количества плюс изкаалючително важните за нервната и за имунната система витамини В2, В6, В12 и С. Активните вещества се разтварят бавно в маслена среда по протежение на тънките черва, което гарантира пълноценното им всмукване в кръвообращението, а витамин С допълнително подпомага усвояването на магнезия. Практиката ми досега сочи, че при прием само на 1 капсула MagCombo на ден резултатите още след 10-ия ден на приема са много добри – пациентите са удовлетворени, защото той е подобрил както здравето им, така и качеството им на живот. Това ми дава увереността, че в условията на повишен риск от разболяване MagCombo е най-подходящият избор за хората с неврологични оплаквания, тъй като той ще облекчи състоянието им и същевременно ще укрепи техния имунитет.
Д-р Гергана Стефанова, невролог, Поликлиника „Изток“, Перник

ВЪВ ФОРМА БЕЗ МУСКУЛНА ТРЕСКА

ВЪВ ФОРМА БЕЗ МУСКУЛНА ТРЕСКА

Дискомфортът в мускулите не е „привилегия“ само на по-възрастните – от него се оплакват дори и 20-годишните, особено когато следват всички правила на здравословния начин на живот и спортуват активно. Затова, независимо дали сте се отдали на професията спортист или тренирате от време на време за тонус, MagCombo е онова нещо, с което хем ще се лишите от мускулната треска, хем ще се предпазите от травми.

Най-доброто съотношение доза–ефект

д-р Емил Тодоров - ортопед-травматолог, лекар на ФК Литекс

Най-доброто съотношение доза–ефект

Лицата, занимаващи се активно със спорт, имат по-специфични нужди. Затова е лечението им изисква различен подход. За правилното функциониране на мускулите при и след физическо натоварване аз препоръчвам прием на високи дози чист магнезий. От практиката досега съм установил, че само с MagCombo пациентите ми получават най-доброто съотношение доза–ефект. Действието му е подсилено с добавените витамини от група В + вит. С. MagCombo подпомага възстановяването след натоварване и намалява опасността от поява на разтежения, спазми и разкъсвания на мускулни влакна. Само с 1 капсула на ден постигам двете най-важни за спортиста неща – по-добро представяне и пълноценно възстановяване.
д-р Емил Тодоров - ортопед-травматолог, лекар на ФК Литекс

КАК ДА ПРЕБОРИМ ДЕПРЕСИЯТА?

КАК ДА ПРЕБОРИМ ДЕПРЕСИЯТА?

Не е за вярване, но депресията е второто най-разпространено заболяване след сърдечно-съдовите проблеми. Макар у нас все още да е приемано за тема табу, все повече хора си дават сметка за важността на психичното равновесие. А най-хубавото е, че не кой да е, а природата ни е дала най-силния антидепресант – магнезият. Доставяйки концентрирани количества магнезий в тялото, MagCombo е силен коз в нашите ръце.

Върнах си спокойствието и усмивката

Росица Лазарова, Велико Търново

Върнах си спокойствието и усмивката

Месеци наред бях много напрегната психически. Без причина. Постоянно си мислех, че нещо лошо ще се случи на децата ми, на мен. Един ден ме наболяват гърдите, мисля че е инфаркт. Следващ ден главата... мисля че е инсулт и т.н. Дойде момент, когато започнах да усещам и физически проблеми—постоянно главоболие, горещи капчици (пръски) по кожата, изтръпвания в различни части по тялото. Дори едното ми око постоянно играеше е сякаш се схващаше.

Тези симптоми се нижеха един след друг в продължение на около година. Все някакъв нов симптом излизаше. Започнах да вдигам кръвно до 150/100. Ходих на невролог. Една камара лекарства пих и сменях над половин година. Не знам как реших сама, че трябва да пия магнезий и витамини В. Отидох в аптеката и поисках най-добрите. Тогава си взех MagCombo. Пих 3–4 дни и започнах да се чувствам по-спокойна.

След 2 месеца прием всички напрежения изчезнаха. Кръвното и пулсът ми се нормализираха. Направих пауза от 3–4 месеца, а сега го пия отново, защото покрай този коронавирус бях започнала пак да се напрягам. Вече се чувствам спокойна. MagCombo действа перфектно както на физическото, така и на психическото ми състояние. Имам енергия, възвърнах си нормалния ритъм на живот.
Росица Лазарова

ДИАГНОЗАТА ДИАБЕТ – ПОСЛЕДСТВИЯТА СА КОНТРОЛИРУЕМИ

ДИАГНОЗАТА ДИАБЕТ – ПОСЛЕДСТВИЯТА СА КОНТРОЛИРУЕМИ

Като чуем диабет и първата ни асоциация е за захар. А знаете ли, че при установен диабет, особено когато не е добре контролиран, в тялото се отключва ускорен процес на изхвърляне на магнезия, вследствие на който бързо се стига до критично ниски нива на жизненоважния минерал. Докарали се до там, симптомите веднага се появяват – крампи, мравучкания и схващания по крайниците, отпадналост. А най-лошото е, че колкото повече магнезий сме изгубили, толкова контролът на захарта става по-труден.

За да предпазят пациентите си от попадането в този порочен кръг, ендокринолозите препоръчват ежедневен прием на магнезий във високи дози. Доставяйки цели 185 mg чист магнезий с всяка капсула, MagCombo вече е неизменна част от снаряжението на специалистите, а резултатите са категорични.

MagCombo е правилният избор при диабет

Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог, МЦ „Витклиник“, София

MagCombo е правилният избор при диабет

При декомпенсиран захарен диабет тип 2 магнезият усилено се изхвърля с урината и тялото бързо изпада в хипомагнезиемия (критично ниски нива на магнезий). Компенсиране на недостига само чрез храната не може да се постигне. В тези случаи допълнителният прием на магнезий е задължителен.

За да бъде ефективна терапията, диабетоболните трябва да приемат високи количества магнезий, което аз постигам с продукта MagCombo. Заради концентрираното съдържание на магнезий и подходящата комбинация от витамини В той не само нормализира нивата на магнезия при лицата, страдащи от диабет, но и облекчава симптоматиката при диабетна полиневропатия. След 3-месечна терапия с MagCombo в доза от 2 капсули на ден с пациентите отчитаме много добри резултати – повлияване на мускулната слабост и подобрен контрол на кръвната захар, а паренето по ходилата и краката, мравучкането, непоносимостта към завивките и болката значително намаляват.
Д-р Маргарита Виткина, ендокринолог, МЦ „Витклиник“, София

Благодарение на MagCombo вече живея пълноценно

Айтен Мехмед, Трявна

Благодарение на MagCombo вече живея пълноценно

С течение на годините, а и от тежката работа започнах да усещам болки в крайниците. Появиха се и мускулни крампи. Пробвала съм какво ли не – сигурно съм пила всички магнезиеви продукти у нас, но без резултат.

Преди две години открих MagCombo случайно в Нета. След като проверих състава му, веднага отидох в аптеката и си го взех. Веднага усетих ефекта. Откакто го пия, аз се чувствам много добре и нищо не ме боли. Благодарение на него през цялото това време аз живея пълноценно – без болки и схващания. За мен MagCombo е жизненоважен и го препоръчвам с чисто сърце.
Айтен Мехмед, Трявна

ПРЕЖДЕВРЕМЕННИТЕ КОНТРАКЦИИ – СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ

ПРЕЖДЕВРЕМЕННИТЕ КОНТРАКЦИИ – СЕРИОЗНА ОПАСНОСТ

Безспорно, раждането на наследник вкъщи е най-голямата радост. А ако всичките девет месеца минат като по вода, то тогава сме били споходени и от огромна доза късмет. Доброто стечение на обстоятелствата обаче е нещо толкова рядко срещано, колкото и бялата лястовица, а опасността от преждевременни контракции дебне още от петия месец. Единственото естествено средство, което притежава силата да успокои матката, е магнезият. Затова и не е случайно, че специалистите акушер-гинеколози се възползват в най-голяма степен от неговата мощ в работата си. А предвид своя професионално формулиран състав с концентрирани количества чист магнезий MagCombo е първият избор на професионалистите, които с него овладяват ситуацията бързо и успешно.

Успешно прилагам MagCombo при различни състояния

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

Успешно прилагам MagCombo при различни състояния

Личните ми наблюдения от практиката показват, че MagCombo, прилаган в доза от една капсула на ден, повлиява успешно наличието на болезнени мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев продукт, съдържащ концентрирано количество чист магнезий, той е с впечатляваща ефективност.

Успешно прилагам MagCombo и за овладяване на симптомите на преждевременно раждане (като например болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези състояния препоръчвам максималната терапевтична доза – 2 капсули дневно. MagCombo проявява бърз ефект, а това е от особена важност за успешното справяне с такива ситуации.
Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

ЕФЕКТИВНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И У ДОМА

ЕФЕКТИВНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И У ДОМА

Стигнал ли е човек до клиничната пътека за рехабилитация, значи той е минал през кабинета или на травматолог, или на невролог. През който и от двата да е обаче положението е еднакво неприятно – мускулите „не ни слушат“. Именно в тези случаи д-р Зоя Алякова, специалист по Физикална и рехабилитационна медицина, който е преминал школовката на столичната Военно-медицинска академия (ВМА) като завеждащ Отделение по физиотерапия и рехабилитация, категорично препоръчва MagCombo. Приложен в доза от 1 капсула на ден успоредно с утвърдените процедури, той не само подобрява резултатите, а значително ускорява възстановителния процес.

MagCombo връща по-бързо чувствителността на крайниците

Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

MagCombo връща по-бързо чувствителността на крайниците

В кабинета ми ежедневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, намалена чувствителност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които често са следствие от неврологични заболявания като плексит, радикулит, дискова херния и т.н. Терапията в тези случаи е комплексна и освен физикалните процедури аз задължително препоръчвам и прием на магнезий. С най-добри резултати, които отчитам върху моите пациенти, е MagCombo (Магнезий комплекс). MagCombo съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и ефектът се забелязва бързо. В допълнение, заради богатата си на витамини В формула той подпомага успокояването на нервните окончания.

Прилагам MagCombo и при лица със счупвания, чиито крайници са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната програма за възвръщане нормалната подвижност и чувствителност на крайника. Наблюденията ми потвърждават, че MagCombo работи ефективно и оправдава както моите очаквания, така и тези на пациентите ми.
Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

Наблюдения върху ефекта на магнезиевия комплекс има и бургазлийката Димитрина Паунова, която с негова помощ отдавна е оставила в миналото схващанията в краката и гърба. Преминалa през системен кошмар от болка, случаят ѝ е повече от показателен за ефективността на MagCombo.

Схващанията останаха в миналото

Димитрина Паунова, 65г., гр. Бургас

Схващанията останаха в миналото

Последната година страдах от схващания по мускулите на краката и гърба, които ме тормозеха често. Затова много се ровех в Интернет в търсене на решение, докато не открих MagCombo.

След като прочетох всичко за него, аз се уверих, че това е истинският магнезий и той ще е най-доброто за мен. Вече трети месец го пия, а схващанията отдавна са в миналото. MagCombo много ми помогна и продължавам да го пия. Препоръчвам на всеки да го опита – ще остане много доволен.
Димитрина Паунова, 65г., гр. Бургас

С КАКВО MagCombo ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ?

Произведен във Франция по патентованата технология LICAPS™, позволяваща запечатването на течности в твърди желатинови капсули, MagCombo няма аналог по своята формула – маслен магнезиев разтвор. Благодарение на своя маслен вид и експертно формулиран състав той отговаря на трите най-важни изисквания за ефективен магнезиев продукт: 1. Съдържа високи концентрации чист магнезий; 2. Усвоява се пълноценно от организма; 3. Дава бързи и видими резултати.

УСВОЯВАНЕТО

Масленият магнезий MagCombo преминава бавно през червата, осигурявайки двете необходими на тялото предпоставки, за да постигне пълноценно всмукване – време и покривна площ. По този начин той достига най-високото познато ниво на усвояване в организма – до 90%. Лабораторно доказано е, че маслената субстанция осигурява в пъти по-добро усвояване Работоспособността му е допълнително подсилена от високото съдържание на витамин С, чието наличие е най-важният биологичен фактор, отговорен за пълноценното усвояването на магнезия.

КОНЦЕНТРАЦИЯТА

Формулиран така, че да покрива ежедневните нужди на възрастен индивид, MagCombo осигурява максимални концентрации чист магнезий – цели 185 mg във всяка капсула. За сравнение в най-масово разпространените магнезиеви продукти съдържанието на чист магнезий е средно около 35 mg. Затова и препоръчаната дневна доза от само 1 капсула MagCombo осигурява това, за което иначе трябва да бъдат приети 5–6 таблетки обикновен магнезий на прах.

РЕЗУЛТАТИТЕ

Специализираната комбинация от активни вещества в MagCombo (Магнезий комплекс) – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – осигурява неговото многопосочно благотворно въздействие върху здравето. MagCombo оказва релаксиращ и отпускащ ефект върху мускулатурата и е изключително полезен при мускулни схващания (крампи) и изтръпвания. Той подобрява съня и мозъчната дейност, както и нервно-психичното равновесие. Комплексът от функционални съставки в MagCombo елиминира чувството на отпадналост и умора, както и негативните въздействия на стреса. В допълнение към всички тези ползи, MagCombo повлиява подвижността на ставите, здравето на костите, състоянието на кожата и поддържането на нормално кръвно налягане.

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека или на   bemore.shop

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

 


*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!