Как бързо да премахнем страданията?

Опитът показа, че масленият магнезий работи безотказно

Знаете ли, че да се проверят нивата на магнезий в организма не е рутинно изследване? Въпреки това е лесно и сами да разберем дали тялото ни страда от неговия недостиг. Как ли? Дефицитът на магнезий отключва проблеми като мускулни схващания и крампи, физическа отпадналост и липса на енергия, безсъние, раздразнителност, психична умора… Дори сърцето започва да се „обажда“, ако магнезият е на изчерпване. Именно потърпевшите, които са обиколили не един и два лекарски кабинета в търсене на облекчение, казват, че масленият магнезий е нещото, което е успяло да ги избави от несгодите и да им осигури нормално ежедневие. Специалното вещество се предлага с името MagComboK, а изпробвалите го са единодушни, че той работи безотказно. Същите впечатления споделят и специалистите от различни области на медицината, които го прилагат в своята практика.

Крампи? Край на болките

Крампи? Край на болките

Острата болка и схващането, което те кара да се чувстваш сякаш някой откъсва мускула от тялото ти, може да трае броени секунди, но може и да ни държи в плен далеч по-дълго. Първоначално се проявява еднократно и за кратко, оставяйки ни да си мислим, че ни се е разминало. С времето обаче то се завръща отново и отново като всеки следващ път е по-силно и по-продължително от предишния. Точно в тези ситуации масленият магнезий е изключително ефективен, защото той съдържа концентрирано количество чист магнезий, така че само с една 1 капсула на ден задоволява нуждите на тялото. Заради течната му форма той моментално се усвоява и резултатите идват изключително бързо.

Доказано ефективен срещу крампи

Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Доказано ефективен срещу крампи

– Какво препоръчвате при крампи?
Обикновено физическата активност и почивката са първата стъпка, но за съжаление тя не е достатъчна.

– Защо?
Крампите често се дължат на магнезиев дефицит в организма. Тогава пациентът трябва да започне прием на магнезиев продукт, като от години аз препоръчвам МагКомбо.

– Защо точно МагКомбо?
Причините са две. Едната е, че МагКомбо съдържа концентрирано количество чист магнезий. Втората е, че този магнезий е в специална маслена форма, благодарение на която той се усвоява от организма възможно най-ефективно и бързо.

– Кога идват резултатите?
Зависи от случая и тежестта на проблема, но обикновено са необходими няколко дни, за да се постигне натрупване, въпреки че съм имал и пациенти, които съобщават за подобрение още след първия прием.
Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Чувствам се прекрасно

Мария Василева, 38 год., Варна

Чувствам се прекрасно

Поради болки във врата, коленете и едната ръка и сериозни проблеми с кръста посещавам рехабилитация. Заедно с всички тези неща ми се появиха и крампи. Терапевтът ми препоръча незабавно да започна да пия магнезий.

Досега не бях приемала магнезий, но след като проучих какво се предлага, аз се спрях на MagComboK. Вече 7 месеца го пия без прекъсване и спокойно мога да заявя, че съм направила правилния избор. Крампите изчезнаха и се чувствам много добре. Доволна съм и го препоръчвам от все сърце.
Мария Василева, 38 год., Варна

Сърцето е извън строя

Сърцето е извън строя

Сърцето не боли, казват, но веднъж излезе ли от строя нищо добро не ни очаква. Малцина обаче знаят, че този жизненоважен орган е мускул и също като всички останали мускули в нашето тяло, той се „храни“, „уморява“ се и понякога дори „получава крампи“ (усещаме ги като „прескачане“). Когато дълго време сме го оставили да „гладува“, то реагира, а резултатът са страшни диагнози като хипертония, аритмия… И тъй като магнезият заедно с протеините е основната храна на мускулите, не е изненадващо, че при кардиологични проблеми специалистите препоръчват неговия прием. И то в обилни „порции“ всеки ден. Масленият магнезий е разработен така, че само с една доза да доставя оптималното количество магнезий за деня. Това го прави отлично решение за хората, които пият по една шепа с лекарства, защото не усложнява ежедневието им, а ефектът е видим. Според опиталите с негова помощ сърцето работи като ново.

Доверен помощник на най-натоварения мускул – сърцето

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

Доверен помощник на най-натоварения мускул – сърцето

Магнезият е елементът с най-осезаемо и важно участие в ензимните процеси на тялото ни и е кофактор в над 300 ензимни реакции. Той се смята за невероятно значим за поддържането на общото ни здраве, за превенция на редица сериозни заболявания, както и за лечение на вече зародили се такива. Основната роля на магнезия е да се грижи за равновесието на нервната и мускулната система. А най-силният и същевременно най-натовареният с работа мускул в нашето тяло е сърцето.

Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените болници в страната бих казал, че изборът на добър магнезиев продукт е първото условие за ефективна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характеристики и отчетените положителни ефекти върху пациенти, аз препоръчвам MagComboK (Магнезий комплекс). Той доставя концентрирано количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в много голяма степен. Използвам успешно MagComboK в терапевтични схеми за регулиране на сърдечния ритъм, както и за подобряване контрола на хипертонията (високото кръвно) и наблюдавам добри резултати. Препоръчаният прием от само 1 капсула MagComboK на ден улеснява пациентите. Те се чувстват добре и са доволни.
Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

Стресът – убиецът на 21 век

Стресът е скритият убиец на нашето съвремие, твърдят специалисти. Той атакува нервната ни система и психиката, а когато те „прегреят“, настава ефектът на доминото и всичко се срутва. Издайническите симптоми са раздразнителност, избухливост, напрежение и трайно чувство на неудовлетвореност и тъга. Съветът на нашенците, които вече познават най-тъмната страна на стреса, е маслен магнезий. Магнезият в него е известен като „естествен релаксант“. Той се грижи за мускулите, а допълнително вложените витамини от група В подпомагат нормалната функция на нервната система. Така той ни осигурява най-скъпата стока в днешно време – спокойствие!

Върнах си спокойствието и усмивката

Росица Лазарова, 42 год., Велико Търново

Върнах си спокойствието и усмивката

Месеци наред бях много напрегната психически. Без причина. Постоянно си мислех, че нещо лошо ще се случи на децата ми, на мен. Един ден ме наболяват гърдите, мисля че е инфаркт. Следващ ден главата... мисля че е инсулт и т.н. Дойде момент, когато започнах да усещам и физически проблеми—постоянно главоболие, горещи капчици (пръски) по кожата, изтръпвания в различни части по тялото. Дори едното ми око постоянно играеше е сякаш се схващаше.

Тези симптоми се нижеха един след друг в продължение на около година. Все някакъв нов симптом излизаше. Започнах да вдигам кръвно до 150/100. Ходих на невролог. Една камара лекарства пих и сменях над половин година. Не знам как реших сама, че трябва да пия магнезий и витамини В. Отидох в аптеката и поисках най-добрите. Тогава си взех MagComboK. Пих 3–4 дни и започнах да се чувствам по-спокойна.

След 2 месеца прием всички напрежения изчезнаха. Кръвното и пулсът ми се нормализираха. Направих пауза от 3–4 месеца, а сега го пия отново, защото покрай този коронавирус бях започнала пак да се напрягам. Вече се чувствам спокойна. MagComboK действа перфектно както на физическото, така и на психическото ми състояние. Имам енергия, възвърнах си нормалния ритъм на живот.
Росица Лазарова, 42 год., Велико Търново

„Присъдата“ диабет и последствията – диабетна полиневропатия

„Присъдата“ диабет и последствията – диабетна полиневропатия

Диабетът е едно от най-коварните заболявания. В началото животът е поносим, но с напредването на времето диагнозата се превръща в присъда. Особено ако се е появила диабетна полиневропатия. Състояние, при което болезнените спазми в мускулите ни докарват до моменти, в които да мразим собствената си плът, а нервните окончания по крайниците ни са толкова чувствителни, че и най-ефирното докосване причинява непоносимо страдание. И всичко това е отключено от магнезиев дефицит, до който са довели отклоненията в нивата на кръвната захар. Тъй като специалният маслен магнезий съдържа високи дози чист магнезий, той бързо успява да набави на тялото необходимото му количество. Дори при прием само на 1 капсула дневно отшумяването на неприятните симптоми се наблюдава още в първите 5–7 дни. Приемът трябва да продължи поне 6 месеца, споделят препатили, за да се подсигури траен и устойчив във времето ефект.

Масленият магнезий „укроти“ полиневропатията

Арсенка Туцова, 80 год., София, Председател на Диабетно дружество „Св. Никола“

Масленият магнезий „укроти“ полиневропатията

Диабетичка съм от 44 години и съм на 4-кратен прием на инсулин. Имам и диабетна полиневропатия. Дълги години страдам от болки в краката и ръцете, от схващане на мускулите и сухожилията – крампи. Изпила съм стотици таблетки с магнезий, но вече нищо не ми помагаше. Животът ми стана нощен ад.

Когато видях реклама на MagComboK, веднага си поръчах 6 кутии. Надеждата ми беше в него и тя се оправда. Спасението дойде след 4–5 капсули – ужасяващите нощни крампи утихнаха. Две седмици по-късно вече нямаше и следа от крампите. Подобри ми се сънят, отчаянието ми премина и сега съм с настроението на здрав човек въпреки многобройните ми заболявания. Напълно съм искрена и продължавам да разказвам моя случай, за да знаят повече хора за MagComboK и да намерят спасение, както се случи при мен. Продуктът е надежден, действа веднага и бързо оправдава гласуваното му доверие.

С уважение и надежда за добро здраве за всички ни!
Арсенка Туцова, 80 год., София, Председател на Диабетно дружество „Св. Никола“

Безсънието разболява

Безсънието разболява

Липсата на сън не е безобидно, особено когато системно не си доспиваме. Първо идва умората, после се разклащат нервите ни, а накрая, когато нещата са излезли извън контрол, всички системи в тялото ни светват в червено. В лицето на магнезия природата ни е осигурила естествено средство, с което да преборим проблема. Той притежава способността да „изключва“ мозъка от режим работа и автоматично да го „превключва“ на режим почивка. При масления магнезий обаче тези негови възможности са многократно усилени, защото е произведен по патентованата технология LICAPS™. Специалната желатинова капсула, в която е запечатан, се разтваря в стомаха само няколко минути след поглъщането ѝ. Благодарение на това сънят идва съвсем скоро, а на сутринта сме свежи и отпочинали. Допълнителен плюс са витамините В6, В2 и B12 в неговата формула, които имат успокояващо действие.

Побеждава безсънието

Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Побеждава безсънието

Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписвам MagComboK (Магнезий комплекс). Той се отличава сред останалите продукти със своето високо съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagComboK повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagComboK, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно.
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Във форма без мускулна треска

Във форма без мускулна треска

Мускулната треска не е болест, но болката е достатъчно неприятна. Усещането за „блокирали“ мускули и невъзможността да се помръднеш са толкова силни, че понякога биват сравнявани със сковаността, причинена от артроза. Мускулната треска обаче е „лечима“, а най-добрият лек е ударна доза магнезий. Тъй като масленият магнезий в LICAPS™ се усвоява изключително бързо, той има светкавично действие. Това му е спечелило прозвището „магнезий за бързо реагиране“ сред изпробвалите го. В групата на доволните от него попадат както лица от третата възраст, така и представители на поколение Z.

Най-доброто съотношение доза–ефект

Д-р Емил Тодоров - ортопед-травматолог, лекар на ФК Литекс

Най-доброто съотношение доза–ефект

Лицата, занимаващи се активно със спорт, имат по-специфични нужди. Затова е лечението им изисква различен подход. За правилното функциониране на мускулите при и след физическо натоварване аз препоръчвам прием на високи дози чист магнезий. От практиката досега съм установил, че само с MagComboK пациентите ми получават най-доброто съотношение доза–ефект. Действието му е подсилено с добавените витамини от група В + вит. С. MagComboK подпомага възстановяването след натоварване и намалява опасността от поява на разтежения, спазми и разкъсвания на мускулни влакна. Само с 1 капсула на ден постигам двете най-важни за спортиста неща – по-добро представяне и пълноценно възстановяване.
Д-р Емил Тодоров - ортопед-травматолог, лекар на ФК Литекс

Преждевременните контракции – сериозна опасност

Преждевременните контракции – сериозна опасност

Безспорно, раждането на наследник вкъщи е най-голямата радост. А ако всичките девет месеца минат като по вода, то тогава сме били споходени и от огромна доза късмет. Доброто стечение на обстоятелствата обаче е нещо толкова рядко срещано, колкото и бялата лястовица, а опасността от преждевременни контракции дебне още от петия месец. Единственото естествено средство, което притежава силата да успокои матката, е магнезият. Затова и не е случайно, че специалистите акушер-гинеколози се възползват в най-голяма степен от неговата мощ в работата си. А предвид своя професионално формулиран състав с концентрирани количества чист магнезий MagComboK е първият избор на професионалистите, които с него овладяват ситуацията бързо и успешно.

Успешно прилагам MagComboK при различни състояния

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

Успешно прилагам MagComboK при различни състояния

Личните ми наблюдения от практиката показват, че MagComboK, прилаган в доза от една капсула на ден, повлиява успешно наличието на болезнени мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев продукт, съдържащ концентрирано количество чист магнезий, той е с впечатляваща ефективност.

Успешно прилагам MagComboK и за овладяване на симптомите на преждевременно раждане (като например болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези състояния препоръчвам максималната терапевтична доза – 2 капсули дневно. MagComboK проявява бърз ефект, а това е от особена важност за успешното справяне с такива ситуации.
Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

Всичко с бременността мина добре

Смаранда Попеску, 32 год., Румъния

Всичко с бременността мина добре

Да забременея, беше сбъдната мечта за мен и за мъжа ми! Гинеколожката ми обаче се притесняваше дали предишните ми коремни операции не биха дали отражение върху износването на бебето. Като превантивна мярка, когато навлязох в 12 г.с., тя ми препоръча да започна с приема на магнезий. Каза ми да избера някой, който съдържа високи дози. Проучих какво се предлага, допитах се и до приятелка, която наскоро стана майка, и накрая се спрях на масления магнезий MagComboK.

Вземах по една капсула всеки ден през всичките месеци до раждането. Не съм получавала крампи, нито пък преждевременни контракции. Вече имам дъщеря, която родих по естествен път няколко дена преди термин. Убедена съм, че всичко с бременността мина добре благодарение на моя магнезий. Препоръчвам го на всички бъдещи майки, които с трепет и свито сърце очакват своите дечица, защото с него са в сигурни ръце.
Смаранда Попеску, 32 год., Румъния

Ефективна рехабилитация и у дома

Ефективна рехабилитация и у дома

Стигнал ли е човек до клиничната пътека за рехабилитация, значи той е минал през кабинета или на травматолог, или на невролог. През който и от двата да е обаче положението е еднакво неприятно – мускулите „не ни слушат“. Именно в тези случаи д-р Зоя Алякова, специалист по Физикална и рехабилитационна медицина, който е преминал школовката на столичната Военно-медицинска академия (ВМА) като завеждащ Отделение по физиотерапия и рехабилитация, категорично препоръчва MagComboK. Приложен в доза от 1 капсула на ден успоредно с утвърдените процедури, той не само подобрява резултатите, а значително ускорява възстановителния процес.

MagComboK връща по-бързо чувствителността на крайниците

Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

MagComboK връща по-бързо чувствителността на крайниците

В кабинета ми ежедневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, намалена чувствителност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които често са следствие от неврологични заболявания като плексит, радикулит, дискова херния и т.н. Терапията в тези случаи е комплексна и освен физикалните процедури аз задължително препоръчвам и прием на магнезий. С най-добри резултати, които отчитам върху моите пациенти, е MagComboK (Магнезий комплекс). MagComboK съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и ефектът се забелязва бързо. В допълнение, заради богатата си на витамини В формула той подпомага успокояването на нервните окончания.

Прилагам MagComboK и при лица със счупвания, чиито крайници са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната програма за възвръщане нормалната подвижност и чувствителност на крайника. Наблюденията ми потвърждават, че MagComboK работи ефективно и оправдава както моите очаквания, така и тези на пациентите ми.
Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

Сякаш нищо не се е случвало

Мануел Гомес, 40 год., Испания

Сякаш нищо не се е случвало

След подхлъзване през зимата си счупих китката. Поставиха ми гипс и ръката ми беше обездвижена. Когато го свалиха, започнах да правя рехабилитация. За да се ускори възстановителният процес, физиотерапевтът ми препоръча да започна да пия магнезий. Обясни ми, че той бил много полезен за това мускулите и нервните окончания в обездвижения участък да започнат да функционират правилно. Разгледах обстойно различни продукти и се спрях на специален вид маслен магнезий. Още на първата седмица след началото на приема му започнах да усещам разлика – подобри се чувствителността на ръката и изпълнявах упражненията си с повече лекота. Продължих приема до края на физиотерапевтичната програма, а според лекарите съм успял да си върна нормалната подвижност на ръката много по-рано, отколкото предвиждаха.

По лекарска препоръка продължих да го пия още 3 месеца и ръката ми е както преди. Сякаш нищо не се е случвало. А на всички, на които им се е случило същото, препоръчвам да опитат масления магнезий и ще разберат за какво говоря.
Мануел Гомес, 40 год., Испания

С какво масленият магнезий превъзхожда всички останали?

Произведен във Франция по патентованата технология LICAPS™, позволяваща запечатването на течности в твърди желатинови капсули, MagComboK няма аналог по своята формула – маслен магнезиев разтвор. Благодарение на своя маслен вид и експертно формулиран състав той отговаря на трите най-важни изисквания за ефективен магнезиев продукт:

  1. Съдържа високи концентрации чист магнезий;
  2. Усвоява се пълноценно от организма;
  3. Дава бързи и видими резултати.

Усвояването

Маслената субстанция преминава бавно по протежението на червата и облива плътно чревните власинки, което обуславя безпрецедентно високите нива на усвояване на полезните вещества в организма.

Масленият магнезий преминава бавно през червата, осигурявайки двете необходими на тялото предпоставки, за да постигне пълноценно всмукване – време и покривна площ. По този начин той достига най-високото познато ниво на усвояване в организма – до 90%. Лабораторно е доказано, че маслената субстанция осигурява в пъти по-добро усвояване в сравнение с прахообразните форми и доставя 35% повече магнезий на тялото. Работоспособността му е допълнително подсилена от високото съдържание на витамин С, чието наличие е най-важният биологичен фактор, отговорен за пълноценното усвояването на магнезия. Взаимоотношенията между витамин С и магнезия приличат на тези между витамин D и калция.

Концентрацията

Формулиран така, че да покрива ежедневните нужди на възрастен индивид, той осигурява оптимални концентрации чист магнезий – цели 185 mg във всяка капсула.

За сравнение в най-масово разпространените магнезиеви продукти съдържанието на чист магнезий е средно около 35 mg в таблетка. Затова и препоръчаната дневна доза от само 1 капсула осигурява това, за което иначе трябва да бъдат приети 5–6 таблетки обикновен магнезий на прах.

Резултатите

Специализираната комбинация от активни вещества – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – осигурява многопосочното благотворно въздействие върху здравето. MagComboK оказва релаксиращ и отпускащ ефект върху мускулатурата и е изключително полезен при мускулни схващания (крампи), изтръпвания и мускулна треска. Той подобрява съня и мозъчната дейност, както и нервно-психичното равновесие. Комплексът от функционални съставки елиминира чувството на отпадналост и умора, както и негативните въздействия на стреса. В допълнение към всички тези ползи, той повлиява подвижността на ставите, здравето на костите и ставите, състоянието на кожата и поддържането на нормално кръвно налягане, както и цялостната нормална функция на сърцето.

MagComboK в сравнение с другите форми на магензиеви продукти


MagComboK

• Биоактивни съставки
• Максимално усвояване
• Висока ефективност
• Без химически и термични обработки
• Без овкусители и аромати
• Без ГМО
• Без консерванти
• Без глутен
• Не се окисляват
• Дълъг срок на годност
• Без вкус и мирис

Таблетки

• Ниска усвояемост (около 20–30 %)
• Слаба ефективност
• Трудно разграждане
• Възможни стомашно-чревни дразнения
• Неприятен вкус
• Високо съдържание на изкуствени пълнители

Прах

• Бърза загуба на полезни вещества
• Ниска усвояемост
• Слаба ефективност
• Високо съдържание на изкуствени пълнители, оцветители, овкусители и аромати

 


Можете да откриете MagComboK в най-близката аптека или на   bemore.shop

 

Повече информация за MagComboK може да намерите ТУК >>>

 


*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!