Как бързо да премахнем страданията?

Опитът показа, че масленият магнезий работи безотказно

Знаете ли, че да се проверят нивата на магнезий в организма не е рутинно изследване? Въпреки това е лесно и сами да разберем дали тялото ни страда от неговия недостиг. Как ли? Дефицитът на магнезий отключва проблеми като мускулни схващания и крампи, физическа отпадналост и липса на енергия, безсъние, раздразнителност, психична умора… Дори сърцето започва да се „обажда“, ако магнезият е на изчерпване. Именно потърпевшите, които са обиколили не един и два лекарски кабинета в търсене на облекчение, казват, че масленият магнезий е нещото, което е успяло да ги избави от несгодите и да им осигури нормално ежедневие. Специалното вещество се предлага с името MagComboK, а изпробвалите го са единодушни, че той работи безотказно. Същите впечатления споделят и специалистите от различни области на медицината, които го прилагат в своята практика.

Крампи? Край на болките

Крампи? Край на болките

Острата болка и схващането, което те кара да се чувстваш сякаш някой откъсва мускула от тялото ти, може да трае броени секунди, но може и да ни държи в плен далеч по-дълго. Първоначално се проявява еднократно и за кратко, оставяйки ни да си мислим, че ни се е разминало. С времето обаче то се завръща отново и отново като всеки следващ път е по-силно и по-продължително от предишния. Точно в тези ситуации масленият магнезий е изключително ефективен, защото той съдържа концентрирано количество чист магнезий, така че само с една 1 капсула на ден задоволява нуждите на тялото. Заради течната му форма той моментално се усвоява и резултатите идват изключително бързо.

Доказано ефективен срещу крампи

Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Доказано ефективен срещу крампи

Крампите са едно от най-често срещаните оплаквания, а най-лесната и бърза стъпка, която може да предприеме всеки, е да си набави незабавно магнезий. За целта препоръчвам прием на хранителни добавки. В моята практика изключително добри резултати постигам с MagComboK (Магнезий комплекс). Той съдържа високи дози чист магнезий и се усвоява пълноценно от тялото. Експертно формулираният му състав, където са комбинирани високо концентрирано количество магнезий и витамини от група В, категорично осигурява положителен ефект и облекчение. Препоръчвам го на моите пациенти, защото е подходящ при широк спектър неврологични състояния – плексит и радикулит, крампи, полиневропатия, диабет тип 2 (за контрол на електролитния баланс), отслабена чувствителност в крайниците и т.н.
Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Чувствам се прекрасно

Мария Василева, 38 год., Варна

Чувствам се прекрасно

Поради болки във врата, коленете и едната ръка и сериозни проблеми с кръста посещавам рехабилитация. Заедно с всички тези неща ми се появиха и крампи. Терапевтът ми препоръча незабавно да започна да пия магнезий.

Досега не бях приемала магнезий, но след като проучих какво се предлага, аз се спрях на MagComboK. Вече 7 месеца го пия без прекъсване и спокойно мога да заявя, че съм направила правилния избор. Крампите изчезнаха и се чувствам много добре. Доволна съм и го препоръчвам от все сърце.
Мария Василева, 38 год., Варна

Сърцето е извън строя

Сърцето е извън строя

Сърцето не боли, казват, но веднъж излезе ли от строя нищо добро не ни очаква. Малцина обаче знаят, че този жизненоважен орган е мускул и също като всички останали мускули в нашето тяло, той се „храни“, „уморява“ се и понякога дори „получава крампи“ (усещаме ги като „прескачане“). Когато дълго време сме го оставили да „гладува“, то реагира, а резултатът са страшни диагнози като хипертония, аритмия… И тъй като магнезият заедно с протеините е основната храна на мускулите, не е изненадващо, че при кардиологични проблеми специалистите препоръчват неговия прием. И то в обилни „порции“ всеки ден. Масленият магнезий е разработен така, че само с една доза да доставя оптималното количество магнезий за деня. Това го прави отлично решение за хората, които пият по една шепа с лекарства, защото не усложнява ежедневието им, а ефектът е видим. Според опиталите с негова помощ сърцето работи като ново.

Доверен помощник на най-натоварения мускул – сърцето

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

Доверен помощник на най-натоварения мускул – сърцето

Магнезият е елементът с най-осезаемо и важно участие в ензимните процеси на тялото ни и е кофактор в над 300 ензимни реакции. Той се смята за невероятно значим за поддържането на общото ни здраве, за превенция на редица сериозни заболявания, както и за лечение на вече зародили се такива. Основната роля на магнезия е да се грижи за равновесието на нервната и мускулната система. А най-силният и същевременно най-натовареният с работа мускул в нашето тяло е сърцето.

Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените болници в страната бих казал, че изборът на добър магнезиев продукт е първото условие за ефективна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характеристики и отчетените положителни ефекти върху пациенти, аз препоръчвам MagComboK (Магнезий комплекс). Той доставя концентрирано количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в много голяма степен. Използвам успешно MagComboK в терапевтични схеми за регулиране на сърдечния ритъм, както и за подобряване контрола на хипертонията (високото кръвно) и наблюдавам добри резултати. Препоръчаният прием от само 1 капсула MagComboK на ден улеснява пациентите. Те се чувстват добре и са доволни.
Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

Стресът – убиецът на 21 век

Стресът е скритият убиец на нашето съвремие, твърдят специалисти. Той атакува нервната ни система и психиката, а когато те „прегреят“, настава ефектът на доминото и всичко се срутва. Издайническите симптоми са раздразнителност, избухливост, напрежение и трайно чувство на неудовлетвореност и тъга. Съветът на нашенците, които вече познават най-тъмната страна на стреса, е маслен магнезий. Магнезият в него е известен като „естествен релаксант“. Той се грижи за мускулите, а допълнително вложените витамини от група В подпомагат нормалната функция на нервната система. Така той ни осигурява най-скъпата стока в днешно време – спокойствие!

Върнах си спокойствието и усмивката

Росица Лазарова, 42 год., Велико Търново

Върнах си спокойствието и усмивката

Месеци наред бях много напрегната психически. Без причина. Постоянно си мислех, че нещо лошо ще се случи на децата ми, на мен. Един ден ме наболяват гърдите, мисля че е инфаркт. Следващ ден главата... мисля че е инсулт и т.н. Дойде момент, когато започнах да усещам и физически проблеми—постоянно главоболие, горещи капчици (пръски) по кожата, изтръпвания в различни части по тялото. Дори едното ми око постоянно играеше е сякаш се схващаше.

Тези симптоми се нижеха един след друг в продължение на около година. Все някакъв нов симптом излизаше. Започнах да вдигам кръвно до 150/100. Ходих на невролог. Една камара лекарства пих и сменях над половин година. Не знам как реших сама, че трябва да пия магнезий и витамини В. Отидох в аптеката и поисках най-добрите. Тогава си взех MagComboK. Пих 3–4 дни и започнах да се чувствам по-спокойна.

След 2 месеца прием всички напрежения изчезнаха. Кръвното и пулсът ми се нормализираха. Направих пауза от 3–4 месеца, а сега го пия отново, защото покрай този коронавирус бях започнала пак да се напрягам. Вече се чувствам спокойна. MagComboK действа перфектно както на физическото, така и на психическото ми състояние. Имам енергия, възвърнах си нормалния ритъм на живот.
Росица Лазарова, 42 год., Велико Търново

„Присъдата“ диабет и последствията – диабетна полиневропатия

„Присъдата“ диабет и последствията – диабетна полиневропатия

Диабетът е едно от най-коварните заболявания. В началото животът е поносим, но с напредването на времето диагнозата се превръща в присъда. Особено ако се е появила диабетна полиневропатия. Състояние, при което болезнените спазми в мускулите ни докарват до моменти, в които да мразим собствената си плът, а нервните окончания по крайниците ни са толкова чувствителни, че и най-ефирното докосване причинява непоносимо страдание. И всичко това е отключено от магнезиев дефицит, до който са довели отклоненията в нивата на кръвната захар. Тъй като специалният маслен магнезий съдържа високи дози чист магнезий, той бързо успява да набави на тялото необходимото му количество. Дори при прием само на 1 капсула дневно отшумяването на неприятните симптоми се наблюдава още в първите 5–7 дни. Приемът трябва да продължи поне 6 месеца, споделят препатили, за да се подсигури траен и устойчив във времето ефект.

Масленият магнезий „укроти“ полиневропатията

Арсенка Туцова, 80 год., София, Председател на Диабетно дружество „Св. Никола“

Масленият магнезий „укроти“ полиневропатията

Диабетичка съм от 44 години и съм на 4-кратен прием на инсулин. Имам и диабетна полиневропатия. Дълги години страдам от болки в краката и ръцете, от схващане на мускулите и сухожилията – крампи. Изпила съм стотици таблетки с магнезий, но вече нищо не ми помагаше. Животът ми стана нощен ад.

Когато видях реклама на MagComboK, веднага си поръчах 6 кутии. Надеждата ми беше в него и тя се оправда. Спасението дойде след 4–5 капсули – ужасяващите нощни крампи утихнаха. Две седмици по-късно вече нямаше и следа от крампите. Подобри ми се сънят, отчаянието ми премина и сега съм с настроението на здрав човек въпреки многобройните ми заболявания. Напълно съм искрена и продължавам да разказвам моя случай, за да знаят повече хора за MagComboK и да намерят спасение, както се случи при мен. Продуктът е надежден, действа веднага и бързо оправдава гласуваното му доверие.

С уважение и надежда за добро здраве за всички ни!
Арсенка Туцова, 80 год., София, Председател на Диабетно дружество „Св. Никола“

Безсънието разболява

Безсънието разболява

Липсата на сън не е безобидно, особено когато системно не си доспиваме. Първо идва умората, после се разклащат нервите ни, а накрая, когато нещата са излезли извън контрол, всички системи в тялото ни светват в червено. В лицето на магнезия природата ни е осигурила естествено средство, с което да преборим проблема. Той притежава способността да „изключва“ мозъка от режим работа и автоматично да го „превключва“ на режим почивка. При масления магнезий обаче тези негови възможности са многократно усилени, защото е произведен по патентованата технология LICAPS™. Специалната желатинова капсула, в която е запечатан, се разтваря в стомаха само няколко минути след поглъщането ѝ. Благодарение на това сънят идва съвсем скоро, а на сутринта сме свежи и отпочинали. Допълнителен плюс са витамините В6, В2 и B12 в неговата формула, които имат успокояващо действие.

Побеждава безсънието

Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Побеждава безсънието

Работя като общопрактикуващ лекар и в кабинета ежедневно ме посещават пациенти с оплаквания с разнородно естество. В случаите на обща отпадналост, умора, безсъние, мускулна слабост, болки и крампи, изтръпване на ръцете и др., които ясно подсказват недостиг на магнезий в организма, аз предписвам MagComboK (Магнезий комплекс). Той се отличава сред останалите продукти със своето високо съдържание на чист магнезий, както и със своята комплексна формула, включваща оптимални дози от витамините С, В2, В6 и В12.

Наблюденията ми показват категорично, че редовният прием на MagComboK повишава нивата на магнезий в кръвта. По този начин той повлиява пряко изявата, продължителността и силата на мускулните крампи. Допълнително, подобрява тонуса и нервно-психичното състояние. Пациентите също са доволни от MagComboK, защото той гарантира бързи и стабилни резултати с прием само на 1 капсула дневно.
Д-р Стела Янкова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Във форма без мускулна треска

Във форма без мускулна треска

Мускулната треска не е болест, но болката е достатъчно неприятна. Усещането за „блокирали“ мускули и невъзможността да се помръднеш са толкова силни, че понякога биват сравнявани със сковаността, причинена от артроза. Мускулната треска обаче е „лечима“, а най-добрият лек е ударна доза магнезий. Тъй като масленият магнезий в LICAPS™ се усвоява изключително бързо, той има светкавично действие. Това му е спечелило прозвището „магнезий за бързо реагиране“ сред изпробвалите го. В групата на доволните от него попадат както лица от третата възраст, така и представители на поколение Z.

Най-доброто съотношение доза–ефект

Д-р Емил Тодоров - ортопед-травматолог, лекар на ФК Литекс

Най-доброто съотношение доза–ефект

Лицата, занимаващи се активно със спорт, имат по-специфични нужди. Затова е лечението им изисква различен подход. За правилното функциониране на мускулите при и след физическо натоварване аз препоръчвам прием на високи дози чист магнезий. От практиката досега съм установил, че само с MagComboK пациентите ми получават най-доброто съотношение доза–ефект. Действието му е подсилено с добавените витамини от група В + вит. С. MagComboK подпомага възстановяването след натоварване и намалява опасността от поява на разтежения, спазми и разкъсвания на мускулни влакна. Само с 1 капсула на ден постигам двете най-важни за спортиста неща – по-добро представяне и пълноценно възстановяване.
Д-р Емил Тодоров - ортопед-травматолог, лекар на ФК Литекс

Преждевременните контракции – сериозна опасност

Преждевременните контракции – сериозна опасност

Безспорно, раждането на наследник вкъщи е най-голямата радост. А ако всичките девет месеца минат като по вода, то тогава сме били споходени и от огромна доза късмет. Доброто стечение на обстоятелствата обаче е нещо толкова рядко срещано, колкото и бялата лястовица, а опасността от преждевременни контракции дебне още от петия месец. Единственото естествено средство, което притежава силата да успокои матката, е магнезият. Затова и не е случайно, че специалистите акушер-гинеколози се възползват в най-голяма степен от неговата мощ в работата си. А предвид своя професионално формулиран състав с концентрирани количества чист магнезий MagComboK е първият избор на професионалистите, които с него овладяват ситуацията бързо и успешно.

Успешно прилагам MagComboK при различни състояния

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

Успешно прилагам MagComboK при различни състояния

Личните ми наблюдения от практиката показват, че MagComboK, прилаган в доза от една капсула на ден, повлиява успешно наличието на болезнени мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев продукт, съдържащ концентрирано количество чист магнезий, той е с впечатляваща ефективност.

Успешно прилагам MagComboK и за овладяване на симптомите на преждевременно раждане (като например болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези състояния препоръчвам максималната терапевтична доза – 2 капсули дневно. MagComboK проявява бърз ефект, а това е от особена важност за успешното справяне с такива ситуации.
Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

Ефективна рехабилитация и у дома

Ефективна рехабилитация и у дома

Стигнал ли е човек до клиничната пътека за рехабилитация, значи той е минал през кабинета или на травматолог, или на невролог. През който и от двата да е обаче положението е еднакво неприятно – мускулите „не ни слушат“. Именно в тези случаи д-р Зоя Алякова, специалист по Физикална и рехабилитационна медицина, който е преминал школовката на столичната Военно-медицинска академия (ВМА) като завеждащ Отделение по физиотерапия и рехабилитация, категорично препоръчва MagComboK. Приложен в доза от 1 капсула на ден успоредно с утвърдените процедури, той не само подобрява резултатите, а значително ускорява възстановителния процес.

MagComboK връща по-бързо чувствителността на крайниците

Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

MagComboK връща по-бързо чувствителността на крайниците

В кабинета ми ежедневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, намалена чувствителност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които често са следствие от неврологични заболявания като плексит, радикулит, дискова херния и т.н. Терапията в тези случаи е комплексна и освен физикалните процедури аз задължително препоръчвам и прием на магнезий. С най-добри резултати, които отчитам върху моите пациенти, е MagComboK (Магнезий комплекс). MagComboK съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и ефектът се забелязва бързо. В допълнение, заради богатата си на витамини В формула той подпомага успокояването на нервните окончания.

Прилагам MagComboK и при лица със счупвания, чиито крайници са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната програма за възвръщане нормалната подвижност и чувствителност на крайника. Наблюденията ми потвърждават, че MagCombo<K работи ефективно и оправдава както моите очаквания, така и тези на пациентите ми.
Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

С какво масленият магнезий превъзхожда всички останали?

Произведен във Франция по патентованата технология LICAPS™, позволяваща запечатването на течности в твърди желатинови капсули, MagComboK няма аналог по своята формула – маслен магнезиев разтвор. Благодарение на своя маслен вид и експертно формулиран състав той отговаря на трите най-важни изисквания за ефективен магнезиев продукт:

  1. Съдържа високи концентрации чист магнезий;
  2. Усвоява се пълноценно от организма;
  3. Дава бързи и видими резултати.

Усвояването

Маслената субстанция преминава бавно по протежението на червата и облива плътно чревните власинки, което обуславя безпрецедентно високите нива на усвояване на полезните вещества в организма.

Масленият магнезий преминава бавно през червата, осигурявайки двете необходими на тялото предпоставки, за да постигне пълноценно всмукване – време и покривна площ. По този начин той достига най-високото познато ниво на усвояване в организма – до 90%. Лабораторно е доказано, че маслената субстанция осигурява в пъти по-добро усвояване в сравнение с прахообразните форми и доставя 35% повече магнезий на тялото. Работоспособността му е допълнително подсилена от високото съдържание на витамин С, чието наличие е най-важният биологичен фактор, отговорен за пълноценното усвояването на магнезия. Взаимоотношенията между витамин С и магнезия приличат на тези между витамин D и калция.

Концентрацията

Формулиран така, че да покрива ежедневните нужди на възрастен индивид, той осигурява оптимални концентрации чист магнезий – цели 185 mg във всяка капсула.

За сравнение в най-масово разпространените магнезиеви продукти съдържанието на чист магнезий е средно около 35 mg в таблетка. Затова и препоръчаната дневна доза от само 1 капсула осигурява това, за което иначе трябва да бъдат приети 5–6 таблетки обикновен магнезий на прах.

Резултатите

Специализираната комбинация от активни вещества – маслен магнезий плюс витамин С, В6, В2 и B12 – осигурява многопосочното благотворно въздействие върху здравето. MagComboK оказва релаксиращ и отпускащ ефект върху мускулатурата и е изключително полезен при мускулни схващания (крампи), изтръпвания и мускулна треска. Той подобрява съня и мозъчната дейност, както и нервно-психичното равновесие. Комплексът от функционални съставки елиминира чувството на отпадналост и умора, както и негативните въздействия на стреса. В допълнение към всички тези ползи, той повлиява подвижността на ставите, здравето на костите и ставите, състоянието на кожата и поддържането на нормално кръвно налягане, както и цялостната нормална функция на сърцето.


Можете да откриете MagComboK в най-близката аптека или на   bemore.shop

 

Повече информация за MagComboK може да намерите ТУК >>>

 


*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!